21Yüzyıl Eğitim Ve Kültür Vakfı Bursu


Burs koşulları eylül ayında ilan edilecek.Başarılı,maddi durumu iyi olmayan,Anadolu'dan İstanbul'a okumaya gelen öğrencilere öncelik verliyor.Vakıf özellikle kız çocuklarına,anne babası olmayan,öğrencilere burs vermeye özen gösteriyor.Vakıftan burs alabilmesi için öğrencinin bir mülakattan geçmesi gerekiyor.Bursta geri ödeme şartı aranmıyor.

telefon : 0212 274 15 02

web : www.yekuv.org

Yorumlar

  1. merhaba.bn liseyi yeni bitirdim.bursa gemlikte oyuruyorum.balıkesir üniv endüstri müh kazandım.ilk yıl masraflar çok oluyor sizinde bildiğiniz gibi aileme yük olmak istemiyorum bursa ihtiyacım var.burstan yararlanmak istiyorum
    gereğine arz ederim

    YanıtlaSil
  2. ben üniversite öğrencisiyim ne matdi nede manevi durumum var. SİZDEN BURS ALMAK İSTİYORUM..


    ALİ ÖZCAN
    05347318144
    MUŞ

    lütfen

    YanıtlaSil
  3. MERHABA
    BEN MUĞLADA ÜNİVERSTE OKUYORUM ABİM GİRESUNDA ÜNİVERSTE OKUYOR BABAM ŞÖFÖR DİĞER KARDEŞLERİM İLKÖRETİM VE LİSEDE OKUYOR BİZ 6 KARDEŞ HEPİMİZDE OKUYORUZ BU YÜZDEN YARDIM BURSUNA İHTİYACIM VAR BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
    İYİ ÇALIŞMALAR

    YanıtlaSil
  4. MERHABA
    BEN MUĞLADA ÜNİVERSTE OKUYORUM ABİM GİRESUNDA ÜNİVERSTE OKUYOR BİZ 6 KARDEŞ OKUYORUZ DİĞER KARDEŞLERİM İLKÖRETİM VE LİSE ÖĞRENCİSİ MADDİ DURUM DA ZORLUK ÇEKTİĞİMİZ İÇİN YARDIM BURSUNA İHTİYACIM VAR OKUMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUM BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
    05443931867
    İYİ ÇALIŞMALAR

    YanıtlaSil

Yorum Gönder