Ek Kontenjan Burs Başvurusu

Ek kontenjandan kayıt yapan veya yapmayı düşünen öğrencilerin akıllarındaki en büyük sorulardan bir taneside burs alıp alamayacakları.


ArkadaşlarEkKontenjandankayıtyaptıranların dikkatine başvurularbaşladı.
www.kyk.gov.tr adresinden burs ve kredi içinbaşvuruyapabilirsiniz. Müracaatlar 19- 23 ekim (23 ekimdahil) arasındayapılacaktır.


Ek kontenjan öğrencileri burs alabilirler.Okulların öğrenci işlerinden yada kyk merkezlerinden aldıkları belgeleri doldurup başvuru yapabilirler.

Ancak bu arkadaşların dikkat etmesi gereken bir olay var.Ek kontenjan burs başvurlarının süresi çok kısadır.bu nedenle okul kyk ile sürekli iletişim halinde bulunmanız önerilir.

Yorumlar

  1. isteyen her ogrencı burs alabılıyormu acaba alabılme şartları neelrdır bılen varsa yazsın lutfen

    YanıtlaSil
  2. İsteyen her öğrenci kredi alabiliyor genellikle ancak burs alamıyor.Burs alabilmek için maddi durum ve eğitim gören kardeş faktörleri çok önemli.

    YanıtlaSil
  3. ilk yerleştirmede bir yüksek öğtetime yerleşmiş ancak başbakanlık bursuna baş vurmamış bir öğrenci ek kontenjan öğrencileri ile birlikte burs ve kredi başvurusu yapabilirmi eğer yapabiliyorsa ne yapması gerekiyor yardımcı olursanızçok sevinirim

    YanıtlaSil
  4. ek yerlestırmelerde suleyman demırel unı yerlestım burs basvurularını ınternetten yapamıyorum son gun ne zman ogrebılırmıyım

    YanıtlaSil
  5. burs basvuruları 19 ekim yani bu gün başlicak cumagünü son gün cnm

    YanıtlaSil
  6. peki burs veya kredi sonucları ne zman acıklanacak bilgisi olan var mı ?

    YanıtlaSil
  7. ne zmn açıklanıcak sonuçlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder