Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı Bursu - EKEV

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı - EKEV - Lisans düzeyinde öğretim alan ve kütüğü Erzincan'da bulunan Erzincalı öğrencilere burs veriyor.

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı bursu karşılıksız olmakla birlikte, vicdani bir sorumluluk öğrenciye bırakılır. Gelecekte kendisi gibi eğitimi için destek arayan bir öğrenciye yardımcı olmak bursiyerden beklenen karşılıktır.

Burs için gerekli koşulları sağladığını düşünen öğrenciler burs istek formunu doldurarak vakıfa göndermelidirler. Öğrencinin burs alıp alamayacağı vakıf tarafında e-mail yoluyla bildiriliyor.

Burs istek formunu indirmek için tıklayın

Vakıf adresi ise şöyle :
Sofular Mahallesi. Dolap Caddesi. No:1 Erzincan Kültür Merkezi
Fatih / İstanbul
Tel : 0 212 635 24 06 - 0 212 635 24 22

Yorumlar

  1. ne zaman açıklanacak bu sonuçlar
    bu bursa çok ihtiyacım var

    YanıtlaSil
  2. SONUÇLARI BİR AN ÖNCE ÖĞRENMEK İSTİYORUZ.

    YanıtlaSil
  3. arkadaşlar erzincan ve elazığlı olup ve gerçekten ama gerçekten bursa ihtiyacı olan arkadaşlar ilahiyat_2324@hotmail.com adresine mail göndersinler ve bu mail de maddi durumlarını belirtsinler allahın izni ile inşallah birazda olsa yardımda bulunulur..aynı adresten facedende atabilirsiniz arkadaşlar

    YanıtlaSil
  4. değerli ekev görevliler ve hemşerilerimiz.burs başvuru sonuçları bu site yada hotmaillere kazanıp kazanılmadığı iletilecek demiştiniz.ancak ne burada nede hotmail adresinde şu ana kadar olumlu olumsuz bir cevap alınamadı.en azından sonuçlandı ise olumsuzssa olumsuz olduğunun bilinmesinde aciliyet var.sitedeki telefonları defalarca aradığımızda ya meşgul yada her seferinde çalıyor cevap veren yok.lütfen sitede bu konu ile ilgili bir açıklama yapın yada telefonlara cevap verin.allaha emanet olun..

    YanıtlaSil
  5. değerli ekev görevliler ve hemşerilerimiz.burs başvuru sonuçları bu site yada hotmaillere kazanıp kazanılmadığı iletilecek demiştiniz.ancak ne burada nede hotmail adresinde şu ana kadar olumlu olumsuz bir cevap alınamadı.en azından sonuçlandı ise olumsuzssa olumsuz olduğunun bilinmesinde aciliyet var.sitedeki telefonları defalarca aradığımızda ya meşgul yada her seferinde çalıyor cevap veren yok.lütfen sitede bu konu ile ilgili bir açıklama yapın yada telefonlara cevap verin.allaha emanet olun..

    YanıtlaSil
  6. başvuru formuna bir türlü ulaşamıyorum.Sayfayı açmıyor hata veriyor,hep böyle mi olacak?

    YanıtlaSil
  7. burs istek formunu açmıyor nasıl başvuru yapılacak??

    YanıtlaSil
  8. başvuru formu sayfası açılmıyo ne yapmam lazım

    YanıtlaSil
  9. sonuclar nezamn bu ne ya:'(

    YanıtlaSil
  10. lutfen biri bi bilgi verebilir mi artikkkkkkk

    YanıtlaSil
  11. arkadaşlar ben sıfremı unuttum ekev burs sonuçlarını ögrenmenın başka yolu var mı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder