2012 - 2013 KYK Ara Sınıf Öğrenim ve Katkı Kredisi Başvuruları

2012 - 2013 KYK Ara Sınıf Öğrenim ve Katkı Kredisi Başvurularının hangi tarihler arasında gerçekleştirileceği henüz KYK tarafından açıklanmadı. Ama önceki yıllarda temmuz ayı içerisinde bu başvuruların gerçekleştiğini gördük. Bu varsayımda yola çıkacak olursak ara sınıflarda öğrenim gören arkadaşların haziran ayından itibaren KYK'nın resmi sitesinizi ve bloğumuzu takip etmelerini öneriyoruz. Bu konuyla ilgili bütün gelişmeleri sitemiz üzerinden sizlere ulaştırmaya çalışacağız.
ÖNEMLİ : KYK'dan yapılan resmi açıklamaya göre 2012 yılında ara sınıflar için Yurt, Burs, Öğrenim, ve Katkı kredisi başvuruları 2 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında KYK'nın resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir.




2013/2014 KYK ARA SINIF BURS BAŞVURULARI İÇİN TIKLA

2013/2014 KYK ARA SINIF YURT BAŞVURULARI İÇİN TIKLA


Yorumlar

  1. Demek yarın...

    YanıtlaSil
  2. Ara sınıf öğrencisiyim fakat başvuru klavuzunda sadece burs başvurusu yapmak istiyorum fakat yurt şıkkı da zorunlu alan doldurulması isteniyor ben zaten genel yurtta kalıyorum hangi şıkkı işaretlemem gerekiyor bilen var mı?

    YanıtlaSil
  3. ben de aynı sorunun cevabını merak ediyorum. lütfen cavap yazabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  4. eğer yurt şıkkı da zorunlu alansa, ikisini de işaretlemenizin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  5. başvuruyu kaçırdık uzatılsa...:(çok ihtiyacımız var

    YanıtlaSil
  6. neden bu kadar geç açıklanıyor burslar

    YanıtlaSil
  7. Ben başvuru yaptım.Henüz bir yükseköğretim kurumundan mezun olmadığım halde "bir yükseköğretim kurumundan mezun olduğunuz tespit edilmiş olup başvurunuz değerlendirmeye alınmamıştır." uyarısı aldım.Acaba doldururken herhangi bir yeri yanlış mı yazdım.

    YanıtlaSil
  8. daha önceden öğrenim kredisi aldım ama iptal ettirdim.bu yıl tekrar öğrenim kredisine başvuru yapabilir miyim ?

    YanıtlaSil
  9. hangi süreçte iptal ettirdiğiniz önemli. eğer ki, kyk adınıza öğrenim kredisi için bir hesap açmışsa tekrar başvuru yapamazsınız...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder