2012 LYS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

2012 LYS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ? Artık çocuk oyuncağına dönen eğitim sistemimizden dolayı yaşanan değişiklikleri, saçmalıkları önemsemiyoruz. Bu tür konular artık bizleri şaşırtmıyor. Bildiğiniz gibi Danıştay'ın iptal kararı sonrasın herşey alt üst oldu. Yapılan açıklamaya göre ÖSYM tercih kılavuzlarını tekrar gözden geçirecek ve buna göre bir tarih belirleyecek. Ancak kesinleşmiş bir tarih henüz yok.

KPSS, LYS derken soru işaretleri olamayan, kuşku bulunmayan tek bir sınavmız kalmadı çok şükür. Artık her sınavda bir şaibe olduğunu, her an her şeyin değişebileceğini görebiliyoruz. Milyonlarca öğrencinin kayatıyla oynayan bu yöneticelere ne denilmeli, bilemiyoruz. Çocuk hamuru gibi sürekli değişen bir sınav sistemi, sürekli değişen kurallar ve yıllarca emek vermiş gençlerin hayalleri. Bu döngü yıllardır sürüp gidiyor zaten. Olayı daha da kabullenemez hale getiren ise toplum olarak bu saçmalıklara sessiz kalmamız. Çünkü kabullendik herşeyi. Sesimizi çıkartsak da bir faydası olmayacağını düşünüyoruz.

2012 LYL sonuçlarının ne zaman açıklacağı yönünde bir gelişme olduğunda sizlerle paylaşacağız. Her ne kadar da durum karamsar görünse de umuyoruz ki bütün adaylar gönüllerinden geçen puanları alırlar.

Yorumlar