2012 Ortaöğretim-Önlisans KPSS Sınav Giriş Yerleri Ne zaman Açıklanacak

23 Eylül Kpss Sınav Giriş Yerleri-Sınav Giriş Yerleri Ne zaman Belli Olacak-23 Eylül Orta Öğretim Sınav Giriş Yerleri.
Orta Öğretim ve Önlisans için Kamu Personeli Seçme Sınavı tüm yurtta merkezi Ösym tarafından iki oturumda tamamlacağı adaylara ve kamuoyuna duyrulmuştu. Önlisans düzeyindeki adaylar 22 Eylül 2012 tarihinde Cumartesi sabah oturumuna, Ortaöğretim düzeyindeki adaylar ise 23 Eylül 2012 tarihinde Pazar sabah oturumunda sınava gireceklerdir.

Adaylar başvurdukları her oturum için o oturuma ait sınava giriş belgesini bulundurmak durumundadır. Adayların kendilerinin internet yoluyla çıkartacağı bu belgeler sınava giriş tarihinden 10 gün öncesinde Ösym'nin resmi sitesinde aday numaraları ve şifreleriyle alabiliceklerdir. Belge üzerinde adayın sınava gireceği merkez, salon no, bina, kimlik bilgileri ve fotoğrafları bulunacaktır. Hiç bir aday sınava gireceği merkez haricinde sınava giremeyecektir.

Adaylar internetten çıktı halinde aldıkları bu belgeleri mutlaka yanlarında bulundurmak zorundadırlar bu belge olmadan sınava alınmıyacaklardır.



Kpss 22-23 Eylül Sınav giriş yerleri Ösym tarafından henüz duyrulmamıştır. Genel izlenimimiz Eylül ayının 9-14 tarihleri arasında bildirileceği yönündedir. Bu konuyla ilgili bilgi edindiğimiz taktirde sizlerlede paylaşacağız.


Sınava girecek olan adaylarımıza şimdiden başarılar diliyoruz..

Yorumlar