Diha Master Kitapçık= Kpss iptal edilecek mi?

Diha Master Kpss İlişkisi- Kpss Kirlimi?- #DihaMasterkitapcikiliskisiAcıklansin- 2012 yılında yapılan KPSS sınavı ertesinde sansasyonel haberlerde peşi sıra gelmeye devam ediyor. Diha'nın Ösym'nin 11 Temmuzda yayınladığı kitapçığı tam 4 gün evvelinden yayınlamış olmasına ve gerekli kurumların bu durum karşısında sessiz kalışına gün ve gün çığ gibi büyüyen tepkiler meydanlardan taşıp sosyal medyalara kadar ulaştı. 

Sınav sonuçlarınında geç açıklanmasıyla iyice sabrı taşan memur adaylarının son olarak 'Twitter' da başlattığı #DihaMasterkitapcikiliskisiAcıklansin tag'ine binlerce kişi görüş belirterek katıldı. Kpss sınavının iptal edilmesini ve kirli olduğunu vurgulayan vatandaşlara hala Ösym'den tatmin edici bir yanıt gelmedi. Sosyal medyada karşılaştığımız bir kaç haber haricinde resmi bir yazı veya basın açıklaması yayınlanmamıştır işte kulağımıza gelen bir kaç açıklama:
-Çalınan bir kaç soruyla bir kaç gencin hayatı karardı diye sınavı iptal etmiyecez.

ikinci açıklama ise sınav sonucu bekleyen öğrenciler için

-Bir kaç öğrenci bekliyor diye sonuçları açıklamiyacaz.

Bu bi kaç doğruluğu onanmamış bilgi haricinde Ösym'de her şey olağanca şeklinde ilerliyor gibi gözüküyor. Atamalarda bu doğrultuda devam edecek. Bundan sonra ki sürecin en doğru temiz ve ahlaklı şekilde ilerlemesini temmeni ediyoruz.

Yorumlar