İstanbul-Fatih Ücretli Öğretmenlik Başvurusu

İstanbul-Fatih Ücretli Öğretmenlik-Fatih Ücretli Öğretmenlik Başvuru Formu-Fatih Ücretli Öğretmenlik İçin Gerekli Belgeler.

İstanbul-Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sitesindeki resmi ilana göre Fatih ilçesine bağlı olan okullara ücretli öğretmenlik başvuruları kabulü başlamıştır.Türkiye genelindeki ücretli öğretmenlik başvuruları internet aracılığıyla yapılmaktadır. Fakat Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başvuruları şahsi olarak kabul etmektedir.

Fatih'te ücretli öğretmenlik başvurusunda bulunacak adayların hazırlaması gereken evrakları aşağıdaki listede bulabilirsiniz;



1. Diploma Mezuniyet Belgesinin Fotokopisi ("Aslı Gibidir" Onayı Belgenin Aslı İbraz Edildiğinde Yapılacaktır)
2. Nüfus Cüzdan Fotokopisi-örneği.
3. Başvuru Dilekçesi. (Belgeyi İndirmek İçin Tıklayınız..)
4. Emekli İse Emeklilik Kimlik Kartı Örneği

Milli Eğitimin tekrar tekrar altını çizerek uyardığı konuların başında adayların hatalı, yanlış,eksik belge vermemeleri ve bu konuya özen göstermesi geliyor. Bu tip belgelerle gelen adayların başvuruları geçersiz sayılacak, aldatıcı nitelikteki başvurular için hukuki işlem başlatılılacaktır.

Yorumlar

  1. yazıklar olsun size kaldırın şu rezalet ücretli öğretmenlik uygulamasını eğitimi ucuza mal etmeye çalışmayın kadrolu öğretmen alın

    YanıtlaSil

Yorum Gönder