Diyanet Vakfı Bursu

Diyanet Vakfı Bursu - Diyanet Vakfı Burs - 2012 Diyanet Vakfı Bursu - 2012 2013 Diyanet Vakfı Bursu - Diyanet Vakfı Burs Başvurusu - Diyanet Vakfı Bursları. Türk Diyanet Vakfı,  bugüne kadar verdiği burslarla 200000 öğrencinin eğitimine destek oldu. Vakıf 2012 2013 eğitim - öğretim yılı için burs duyurusunu, kriterlerini henüz açıklamış değil. Açıklandığı an sizlerle paylaşacağız.

Geçen yıl Vakfın burs başvuru süreci Kasım ayının sonuna kadar sürmüştü. Bu yıl da benzeri bir tarih olur diye bekliyoruz.

Türk Diyanet Vakfı 2012 2013 bursları için sitemizi takip etmeye devam edin. Duyurular açıklanır açıklanmaz burada yer alacaktır.

DİKKAT ! ÖNEMLİ UYARI

Diyanet Vakfı 2012 2013 Burs Başvuruları Başladı. 8 Kasım'da Başlayan Burs Başvuruları 10 Aralık 2012 tarihinde saat 17:00'de sona erecek.

Burs Başvurusu Yapmak İçin TIKLAYIN

Yorumlar

  1. Bu ne saçmalıl bazaı yerlerde başvuruların başlamadığı yazılırken bazı yerlerde ise bittiği söyleniyor.Bir başvuru formu koymak da aklınıza gelmiyor herhalde.

    YanıtlaSil
  2. diyanet işleri başkanlığı bursuna müracaat etmek için bir forum doldurma linki açabilir misiniz rica etsem?

    YanıtlaSil
  3. way vereceğiniz bursun ....

    YanıtlaSil
  4. her zamanki gibi yine herşey sona bırakılıyooo

    YanıtlaSil
  5. müftülüklere soruyoruz henüz bize bilgi gelmedi diyorlar böyle bir şey olmaz yazık

    YanıtlaSil
  6. artık başlasın ya başvurular..yıl sonu alıcaz bu yılda galiba!!!

    YanıtlaSil
  7. valla yılda bı kere verıyolar onuda rezıl edıyolar nasıl ıs anlamadım ya.

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar diyanetin burs başvurusu bugün başladı haberiniz olsun hepinizden ALLAH razı olsun

    YanıtlaSil
  9. abı ben anlamadm bu ısı bırı bana yardım edebılrmı ben gecen sene unıversıteye basladım alttanda dersm var bursbasvrusunda bulunamıyormuyum babamda dıyanet gorevlısı yardımlarınz ıcın saoln

    YanıtlaSil
  10. ne zaman açıldı

    YanıtlaSil
  11. YA BU BASVURU NERDEN YAPILIYO BILGISI OLAN VAR MI BASVURU FORMUNU VE GERKLI EVRAKLARN NELER OLDUGU NERDE YAZIYO? YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM SAGOL

    YanıtlaSil
  12. nerden başvuruyoruz yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  13. https://euygulama.diyanetvakfi.org.tr/burs/
    05432119003 YARDIMDA BULUNURUM

    YanıtlaSil
  14. formda düzeltmeyi nerden yapıcaz yardımcı olursanız çok ok sevinirim

    YanıtlaSil
  15. FORMA UZELTMEYI NEREN YAPIORUZ SUYLERMISINIZ

    YanıtlaSil
  16. formda düzeltmeyi nerden yapıcaz yardımcı olursanız çok sevinirim
    ACİL

    YanıtlaSil
  17. Bunun için vakıfbank hesap no gerekli mi?

    YanıtlaSil
  18. imam oğlu olmak şart mı??????????????

    YanıtlaSil
  19. kızı da olabilir <3 :-))

    YanıtlaSil
  20. s.a alacağınız burs hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  21. siz sadece İHL mezunlarına ve hafızlara veriyorsunuz tamam onu anladık fakat babası imam olanlara da veriyorsunuz peki babası asgari ücretle çalışanı emekli olanı hiç düşünmüyor musunuz ? ...sizin bu yaptığınız burs vermek değil benim çok ihtiyacım var ama türk anadolu vakfına gidiyorum kyk bursu alıyorsun diyorlar anadolu gençliğe gidiyorum kendimizden olana veriyoruz diyorlar en sonun da çaresiz olarak cydd ye gittim orda da annen kapalı dediler burs vermediler hepiniz kendinizden olanlara verin ben hiçbirinizden değilim ben sadece ALLAH'ın(c.c.) kuluyum .

    YanıtlaSil
  22. ve şunu da eklemek isterim o imam çocukları her yerden anadolu vakfından , iyc den en az 3 yerden burs alıyorlar sert çıkmış olabilirim fakat 3 yılda bu kadar çaresiz kalmak zoruma gidiyor bizler bunu çekiyoruz fakat kendi hal,imizi bilip ilere ihtiyacı olanlara da burs veriyoruz onlar parasızlığın ne demek olduğunu hiç bilnediler bilmeyecekler de.

    YanıtlaSil
  23. Valla kusura bakma da bende imam çoçuğuyum ama hiç burs almıyorum..bu zamanda da zaten herkes kendikilerine verir diyanet herkese verseydi nasıl altından kalkacaktı bu arada bize de vereceği tam belli değil çünkü bir sürü şartları varr...!!

    YanıtlaSil
  24. ya ben kayıt yaparken hesap nomaramı yanlış girdim nasıl düzeltebilirim?

    YanıtlaSil
  25. cemaate girmek şart oldu bize pampa :D

    YanıtlaSil
  26. güncellemeyi nerden yapabiliriz

    YanıtlaSil
  27. hem kyk dan hem diyanetten burs alabilirmiyim acaba

    YanıtlaSil
  28. alabilirsin tabi ne olmuş sanki devlet batmaz yaa..

    YanıtlaSil
  29. IQ fakirinin bri imam çocukları 3 burs alıyo demiş.valla sen türkiyede yaşamıyorsun sanırım. imam çocuğuyum 5 kardeşiz hepimiz okuyoruz babam eline geçen paryla kıt kanaat ev geçindirmeye çalışıo brde bize elinden geldiği kadr yardım ediyo. yurt çıkmadı torpili olanlar çatr çatr grdi memur çocuğuna zor dediler. burs çıkmadı kredi al dediler ayda yılda br devlet diyanet bursu veriyo ona da sizin gbi açlar göz dikmiş.bi imam maaşını sen öğretmen veya dktrla br tutuyorsan at kendini camdan aşağı.yazık rabbim gözü aç olanları doyursun ki mazlumun hakkı yenmesin.yıllardır serbest meslek yapıp kardeş fbr,kası işleten ama malı kardeşi üzerine gösterdiği için btün bursları söğüşleyen insanlar gördüm ne yazııkk, devlet anca aç gözlüleri doyuruyo ama gerçekten muhtac olanlar kıt knaat bi yerlerden bişe bulmaya çalışıo benm gbi. vakıf bursları demişsin ama henüz vakıf bursu imam çocuğuna çıkar die bişe yok sende başvur sana da çıkar belki ben hiç şu dediğin burslardan bna çıktığını görmedim.bir kış yazın gydiğim ayakkabılarımı gydim botum yok die senin .bence bazı insanlar aldanıp btün bir halkı suçlaman çok byük bi yanlış.bir dha ki sefere insanlara çamur atmadan önce düşün.burda btün imam çocuklarının ahını aldığının farkına var.ve şunu bilki torpili olmayan hiç kimse pek burs alamıyo ve biz imam çocuklarının çoğunun toırpilli bi çevresi yok bi diyANET ACIYO halimize de elimize biraz harçlık veriyo onada göz dikmişler helal olsun türkiye sizin gbi insanlar varkken bu kadr süre ayakta kalması bile mucize .fatih zamanın da halkı test etmek için çarlıya inmiş b,i tüccara lstem vermiş bunları bna ver demiş tccar br tane sini vermş fth hani, diğerleri onlarıda yandan al bn siftahımı açtım bugünlük demş tüccar şimdiii nerdeeeen nereye .osmanlıdan snra insanlr başkasının elindekini kapıo paylaşmak yok .yazzık acıyorum kendi benliğini unutup ecdadının yolundan yüz çevirenlere .rabbim bursa ihtiyacı olanlara bi kapı açar inşallah başkasının emeğine göz dikenden zaten hayr beklenmez

    YanıtlaSil
  30. arkadaşlar öğrenci belgesini ve nufus cüzdanı fotokobisini göndercekmiyiz ??

    YanıtlaSil
  31. arkadaslar selemanın aleykum duzeltmeyı nerden yapıyoruz

    YanıtlaSil
  32. Bravoo tebrik edeyorum ve sonuna kadar katılıyorm..

    YanıtlaSil
  33. Maşallah kardeş destan yazmışsın bildiğin ama unuttuğun bir nokta var. Bu ülkenin %80'i kıt kanaat geçiniyor. Diyanet bu konuda ayrımclık yapıyor resmen. Sana birşey soracam... Diyanet aldığı vergileri sadece imamlardan mı alıyor? Diyanete ayrılan bütçe bu ülkede eğitime ayrılan bütçeden daha fazla. Madem diyanet sadece imam çocuklarına burs versin diyorsunuz, o zaman vergiyi de sadece imamlardan alsın. İçinde benim ve ailemin de bulunduğu milyonlarca insanın vergisinden sana trilyonlarca bütçe ayrılsın, ama sen o bütçeden bursu sadece imam çocuklarına ver. Yok öyle arkadaş. Madem sadece imam çocuklarına burs veriyorsunuz o zaman vergiyi de sadece imamlardan alın

    YanıtlaSil
  34. NE BİÇİM SİTE BU BE
    BAŞLARIM BÖYLE SİTEYE ...

    YanıtlaSil
  35. İMAM ÇOCUKLARI OĞLUM İŞİNİZ VAR EHEHEH

    YanıtlaSil
  36. babamın sicil no sunu nereye yazacağım

    YanıtlaSil
  37. formda sicil numarası yazacak yer yok bulamadımmmmm

    YanıtlaSil
  38. hayırdır la sıze sınkıntınzmı var o siz alıyonuz bize vermıyolar çocukmusunuz mk basvurun alın sekıl yapıcagınıza

    YanıtlaSil
  39. sevgili arkadaşım ben burda diyanet sadece imam çocuklarına burs versin demedim sadece senin imam çocuklarının ihtiyacı yok gbi yaptığın o mantığımın almadığı yorumdaki yanlışını düzelttim.benim senin gbi, yok imam çocukları her yerden burs alıyo bize versinler gbi olan yorumuna yaklaşan bir tanecik bile lafım yok. ben ihtiyacı olan herkese verilmesi taraftarıyım ama senin imam çocuklarına bol keseden burs verilmş gbi olan yorumunu düzelttim.ona bakarsN bizde vergi veriyoruz neden başbakanlk bursu memur çocuğuna yok neden yurTlara torpilsiz girilmiyo illa da torpil vergiyi herkes ödüyo ama bursu pek ihtiyacı olan almıyo.benim tepkim senin imam çocuğu 3 yerden burs alıyo diyişine çnkü ben br tane burs bile almıyorum üstelk çalışıyorum okuldan snra ki arkadaşlarla tutuğumuz evin masrafşarını ve kendi ihtiyaçlarımı karşılayayım diye ben diyanet sadece bize versin demiyorum ama senin onlara herşey çıkıyo gbi laflarına tepkimi gösterdim.ben senin kadar bencil düşünmüyorum amacım her kesimin ihtiyacı olduğu.burda gazi şehit çocuklarına da öncelik var şimdi sen kalkıp vicdanını eline koymAdan onlara devlet zaten yardım yapıo dersen o sana kalmış bu vatan için canını ortaya koymuş insana az bile diyorum . kısacası ben diyanet sadece bize versin demedim ben bizim aldığımız öyle senin dediğin gbi bir burs yok ve bu aldığımız bursada millet göz koymuş yazık diyorum.ve de rabbim herkese bi kapı açsın diyorum ben bizdden çok muhtac olan şehi,t gazi çocuklarına bile vermeleri taraftarıyım ama sen ve benm aramda bir fark göremediğim için ikimizden en muhtac olana verilsin diyrum kalkıp senin gbi onlara şu şu var vermeyin demiyorum.o na bkarsan serbest meslek yapanların çocuklarına neler çıkyo ama ben bunları söylemedim çnkü torpilsiz yalansız olanlara bişey çıkmıyo ve ben herkese bir kaç densiz yüzünden çamur atamam umarım sana başbakanlık gbi bir burs çıkar .bu son yorumumdur umarım anlamışsındır beni.amacım sadece bize kullandığın yanlışı düzeltmek eğer sen benden de ktü durumdaysan sana verilmes, tarftarıym sadece bize verlsin demiyorum.zaten bunu tartışmak yersiz senin benim lafımla birşey olacağı yok yaparsın başvurunu olmadı gt kaymakamlığa başvur yadım için . her türlü yolu denemek varken oturup burda tartışmak kadar saçma birşey yok ne yazıkk,i insan bazen eleştirilere karşıılık veriyo düşünmeden.neyse bu komik ve yersiz tartışmalarla kimseyi kırmanın gereği yok zaten çnkü ne senin ne de benim sözüm sözden öte değil.iyi günler umarım biraz olsun dediklerimi anlamışsındır seni yargılamadım sadece toplum üzerindeki yargının yanlışlığını vurgulamak istedim.iyi günler

    YanıtlaSil
  40. ahahhah walla hepiniz komiksiniz arkadaş b,zde vergi veriyoruz peki bzim vergilerden alınıp diğerlerine verilen burslara onlardan alın imamlardan nie alıyosunuz diyomuyuz ayrica zaten adamlar ihtiyacı vardiye burs alıyo kalkıp ihtiyacı olandan hem tüm vergiyi alıp hemde bursu almak kadar komik bişeyde duymadı ehehhehehhe bu bir insana borç parayıonun sağ cebinden alıp sol cebine koymak gibi brşey ehehehh vergileri vermek herkesin zorunluluğu varlıklı olanlar dha fzla vergi veriyo şimdi sen sana burs bverirlerse senin verdiğin vergi o varlıklıların yanında hiç eeee o adamların çoçuğuda kalkıp onlrdanda aynı vergyi alın bizim paramızı milete dğıtıyorsunuz deseler sen evet haklısınız mı diyeceksin ehehheheh walla gül gül öldüm yorumlara ehehhe komiksiz abicim

    YanıtlaSil
  41. 4.sınıf öğrencisiyim.not ortalamasını hangi seneye göre yazıcam.3.sınıfın ikinci dönem ortalamasını mı yoksa toplam ortalamasını mı ??cvp bekliyorm..

    YanıtlaSil
  42. slm aleyküm arkadaşlar.. burs miktaının 250 tl olup yılda bi kere vereceğini duydum . doğrumu gercekten böyle bişey varmı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeder da daha ne verecegle saga gandoser

      Sil
  43. s.a arkadaşlar bence tartışmaya gerek yok bu ülkede ayrımcilik yapan çooooooooook...

    YanıtlaSil
  44. off off artık tek umudum diyanet...off dewlet baba bızım babalarımızı para makınası sayıyo heraldee..

    YanıtlaSil
  45. aynen yaa neden başbakanlık bursu memur çocuklarına çıkmıyo ne günahımız var bizim...:(

    YanıtlaSil
  46. yapılan hata hangi adresten düzeltiliyo

    YanıtlaSil
  47. visa ve diger bankalar kabul edilmeyecek demiş visa derken? benim vakıfbank kartım visa sorun olurmu

    YanıtlaSil
  48. ÇOK MUHTEREM ÖĞRENCİ KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.BİLİYORUM KARŞINIZA SIKINTILAR ÇIKTIKÇA NE YAPACAĞINIZI BİLEMİYOR VE BİR YERLERDEN MEDET UMUYORSUNUZ. GELECEKTE BU MEMLEKETİN ÖNEMLİ YERLERİNE SİZLER GELECEKSİNİZ O ZAMAN BUGÜNLERİNİZİ UNUTMAYIN, ADALETLE HERKESİ ÖZELLİKLEDE ÖĞRENCİLERİ UNUTMAYIN İNŞEALLAH.

    YanıtlaSil
  49. s.a güncellemeyi nerden nasıl yapıyoruz

    YanıtlaSil
  50. bu burs basvurusu ne zamn acıklanacak bılen var mı???

    YanıtlaSil
  51. ya vakıf hesap numarası şart mı?

    YanıtlaSil
  52. vakıfbank haricinde hesap numarası kabul olmuyor mu ?

    YanıtlaSil
  53. laaaaaaaaann bırısı artık su guncellemeyı nasıl yapacagımızı soylessıııın !!!!!!!

    YanıtlaSil
  54. sakin ol arkadaşım.Burs Başvurusu Yapmak İçin TIKLAYIN a tıkla.sağ üst köşede burs takibi diye mor bi bölüm var.orayada tıkla.sonra sisteme tc no ve baba adı gelıyo.onları da gız.sayfa acılıyo zaten.sayfanın sağ alt kösesinde basvurumu duzenle lınkıne tıkla.istedıgını duzelt :)) bu kadar basıt ışte :)

    YanıtlaSil
  55. eyvallah kardesım buyul adamsın :)

    YanıtlaSil
  56. ya düzeltmeyi nerden yapıyoruz burs başvuruları için

    YanıtlaSil
  57. YA ARKADAŞLAR BU SENE GEÇEN YILKİ BURS DIŞINDA SANIRIM BAŞARILI OLANLARA AYRI Bİ BURS(DAHA FAZLA) VERİLCEKMİŞ.BUNUN BAŞVURUSU FARKLI MI ACABA Bİ BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA???

    YanıtlaSil
  58. burs sonuçları ne zaman açıklanır ?

    YanıtlaSil
  59. anoclr ne zaman belli oluyo

    YanıtlaSil
  60. yanı sonuçlar

    YanıtlaSil
  61. sonuçlar ne zaman belli olaca haberi olan var mı acaba ??

    YanıtlaSil
  62. burs başvurusundan sonra bilgimi nasıl düzeltebilşrim arkadaşlar

    YanıtlaSil
  63. yakında açıklanır

    YanıtlaSil
  64. ISTENILEN BELGELER NE ACABA BILEN WARSA MUTLAKA YAZABILIR MI

    YanıtlaSil
  65. Burs kac ay veriliyor?

    YanıtlaSil
  66. ne zaman açıklanacak burslar, belgeleri ne zaman yolluyacağız bi cevap verin lütfen?

    YanıtlaSil
  67. kac kisiye veriliyor acaba?

    YanıtlaSil
  68. bu ne yaa bir burs verceksiniz onu da tam yapmıyorsunuz sayenizde yine burs alamadım :(

    YanıtlaSil
  69. Burs sonuçları ne zaman aciklanacak.

    YanıtlaSil
  70. Aralık ayı icinde aciklanicak.

    YanıtlaSil
  71. arkadaşlar ne zaman acıklanıyo bu burs parasızlıktan ben üzüversiteyi bırakmak zorunda kalacam yoksa:.

    YanıtlaSil
  72. ben boyle bursun a. q.ne zaman belli ne de miktarı ?? bi de ne biçim yorumlar atmşınız atanlarn a. q.

    YanıtlaSil
  73. bu burs bana cok lazim. Cok ihtiyacim var bursa:(

    YanıtlaSil
  74. acaba alttan dersi olanlara veriyor mu?

    YanıtlaSil
  75. burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak biri yardımcı olabilirmi*

    YanıtlaSil
  76. Hesap numarası Vakıf bankasının olması şartmı .? bnm hesap numaram ziraat . burs alamıcakmıyım ??

    YanıtlaSil
  77. sonuçlar ne zaman açıklanıyo

    YanıtlaSil
  78. burs sonuçları ne zaman açıklanıyor arkadaşlar bu konuyla ilgili fikre sahip olanlar aydınlatsınlar bizleri rica ediyorum..

    YanıtlaSil
  79. Sonuçlar 13 ocak arkadaŞlar öyle bi duyum geldi

    YanıtlaSil
  80. ne zaman açıklanacak acaba..

    YanıtlaSil
  81. Aciklanir yil basinda buyuk ihtimal ins dileginizce cikar 200 tl kadar verirler bildgm kadaryla

    YanıtlaSil
  82. mail attım cevap gelince bilgi veririm ama arkadaşın dedigine göre 3 4 ocak demişler yinede mail gelince bilgilendiririm arkadaşlar iyi günler..

    YanıtlaSil
  83. ne bursmuş arkadaş sanki ceplerinden verecekler milletin bağış yaptığı paraları yaa verecekseniz verin artık . siteye giriyoruz site açılmıyor. nasıl insasnlarsınız siz yaa. ayıp ayıp.

    YanıtlaSil
  84. bende mail attım ocak ayının ortaları gibi açıklanırmış

    YanıtlaSil
  85. Aöf okuyana verilir mi acaba ?

    YanıtlaSil
  86. ben başvuru yaptım simdi TC Kimlik No'ya ait kayit bulunamadı. diyor acaba burs cıkmadı demek mi oluyo bu

    YanıtlaSil
  87. bende de aynı durum var,T.C kimlik no bulunamadı diyor

    YanıtlaSil
  88. Burs miktarı ne biliyor musunuz arkadaşlar ?

    YanıtlaSil
  89. Diyanet vakfının bilgisayar veritabanında arıza varmış,o yüzden burs takip programında hata veriyormuş,ocak ayı içerisinde siteden takip edebilirsiniz dediler mesajda arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  90. burs açıklanmış imam çocuğuyum ankarada 6yıllıkta okuyom bu yıl kazandım banada vermemişlerrrr......

    YanıtlaSil
  91. burs başvurunuz değerlendiriliyo diyo hala yardımcı olabilecek arkadaş var mı???????

    YanıtlaSil
  92. Açıklandı a dostlar!! Mimtarını bilen varsa Allasen söylesin bu nedir ya

    YanıtlaSil
  93. Miktarını olcaktı o :D

    YanıtlaSil
  94. ben hala öğrenemedim.nasıl açıklandı diyorsunuz?? sistemde çalışma var diyor:-@

    YanıtlaSil
  95. iki kardeş başvurmuştuk ikimize de çıkmamış yaa bu nasıl adalettir off:((

    YanıtlaSil
  96. abi nerden öğreniyosunuz yaa bi türlü açılmıyor sayfa

    YanıtlaSil
  97. Bende imam çocuğuyum ama bana da çıkmamış,inşallah hakedenlere,gerçekten ihtiyacı olanlara çıkmıştır.Adaletin olmadığı kesin zaten..

    YanıtlaSil
  98. 5 kardeşi olan imam çoçuğuyum, TIP okuyorum hiçbirimize çıkmamış.Nasıl bir adalet bu anlamadım

    YanıtlaSil
  99. imam çocuğuyum kime verdiniz açıklayın diyanetvakfı sizin adelet teraziniz bumu babası diyanette çalışanlara öncelik vardı nerede babalarımız camilerde sizin adaletiniziiiiii

    YanıtlaSil
  100. arkadaşlar belgelerde ikametgah belgesi yazıyor o bizim adımıza mı yoksa babamızın adına mı bilen söyleyeblir mi acaba?

    YanıtlaSil
  101. IMAM COCUGUYUM IMAM HATIP MEZUNUYUM VE ILAHIYAT OKUYORUM BANA CIKMIS . DEMEK ONEMLI KRITERLER BUNLAR. SADECE IMAM COCUGU OLMAK YETMIYOMUS. SIZIN ICIN UZULDUM :(

    YanıtlaSil
  102. bu yıl ki burs başvuruları ne zaman başlayacak ?

    YanıtlaSil
  103. herkes kendi düşüncelerini paylaşmış bnde başımdan geçeni söyleyeyim imam hatip mezunuyum ilahiyat okuyorum şu an ve maddi olarak sıkıntımız var arkadaşlar müftülüğün burs verdiğini söylediler sormak için gittim doğru mu nasıl veriyorlar diye . bana yöneltilen ilk soru baban ya da annen müftülükte görevli mi ya da tanıdığın akraban var mı yok dedim o zaman şartlara uymuyorsunuz dediler . yani sadece müftülükle alakası olanlar mı ihtiyaç sahibi olabilir . niye başka insanlara da bi açıklık getiremiyorlar yardımsa herkese yapılmalı milyonlar dönüyor ellerinde bi miktarını da okuyan okumak zorunda olanlara verseler kaybetmezler

    YanıtlaSil
  104. cin mi çarptı verceğiniz bursa, dilerim size de şeytan çarpar

    YanıtlaSil
  105. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  106. düzeltmeyi nerden yapıyortz

    YanıtlaSil
  107. arkadaşlar altan dersi olana burs veriliyor mu yoksa red mi ediliyor bir cevap alabilirmiyim
    acil lütfen....

    YanıtlaSil
  108. Hızlı almak ve acil durum kredileri bugün% 2 faiz oranıyla. Eğer acil kredi ihtiyacınız varsa e-posta (olsonfinancialgroup@outlook.com) yoluyla daha fazla bilgi için bizimle irtibata.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder