İlim Yayma Cemiyeti Bursu

İlim Yayma Cemiyeti Bursu-3'bin Öğrenciye Burs İmkanı-Cemiyet Bursları.İlim Yayma Cemiyeti bünyesinde yakaşık 3bin öğrenciye karşılıksızburs vereceğini duyurdu.Burs vereceği öğrencileri kendi yurtlarından seçen Cemiyet burs almak isteğen öğrencileri 20 Ekim 2012 tarihine kadar öğrenci belgelerinin asılların şahsen veya e posta ile ulaştırması gerektiği bilgisinide verdi işte şartlar.

BURSLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA
1. İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezi, 2012–2013 Eğitim döneminde de yeni bursiyerlerini yurtlarında kalan öğrenciler arasından seçecektir.
2. Geçen sene burs alan ve öğrenimi devam eden öğrencilerimiz; a- Not Durum Belgesi (Transkript)
 b- Öğrenci Belgesi’nin (2012-2013 dönemine ait) asıllarını 20 Ekim 2012 tarihine kadar İlim Yayma   Cemiyeti Genel Merkezi’ne şahsen veya posta ile ulaştırmak zorundadırlar. Vaktinde tarafımıza ulaşmayan belgeler değerlendirmeye tabi tutulmayacaktır.
3. Zikredilen belgelerin asılları gönderilmelidir. Fotokopi olan veya faksla gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.
4. Ayrıca bu belgelerle birlikte bursiyerlerimizin cep telefon numaralarını ve mail adreslerini de Genel Merkezimize bildirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde yapılan duyuruların ulaşmaması durumunda sorumluluk kabul edilmeyecektir.
5. Bursiyerlerimizin burs devam durumları, Genel Merkezde oluşturulan komisyonun incelemesi sonucunda 17 Kasım 2012 tarihinde açıklanacaktır.

Yorumlar