2013 - 2014 KYK Yurt Başvuruları

2013 - 2013 KYK Yurt Başvurularının Tercih Sonuçlarının açıklanmasının ardından KYK'nın resmi web sitesi üzerinden başlaması bekleniyor.2013 - 2013 KYK Yurt Başvurularının bu gün itibari ile yani 22 Temmuz 2013 gününden itibaren başlayacağı gelen bilgiler arasında.  Genellikle başvurular tercih sonuçlarının açıklandığı gün başlıyor. O nedenle 2013 - 2014 KYK Yurt Başvurularının tercih sonuçlarının açıklanır açıklanmaz başlayacağını söyleyebiliriz.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

KYK'NIN YAPTIĞI RESMİ AÇIKLAMAYA GÖRE 2013 2014 KYK YURT BAŞVURULARI 29 TEMMUZ 2013 TARİHİNDEN İTİBAREN KYK'NIN RESMİ WEB SİTESİ ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLECEK!

KYK Yurt Başvurunuzu Yaptıktan sonra sonuçların açıklanmasını bekleyeceksiniz. Sonuçlar sonunda Kyk yurtlarında asil veya yedek olarak kalmayı hak ettiğinizi göreceksiniz. Asil olarak kayıt hakkı elde etmek demek, KYK yurtlarına kesin olarak yerleştiğiniz anlamına gelir. Bu süreçten sonra tek yapmanız gereken istenilen belgeler teslim ederek kayıt işlemlerinizi yaptırmak.

KYK'dan yedek olarak barunma hakkı elde ettiyseniz eğer, bu sefer sonu belli olmayan bir bekleme süreci başlayacak sizin için. Bu durumda kaçıncı sıradan yedek olduğunuz ve urdun kapasitesi sizin geleceğiniz açısından önemlidir. Örneğin ki, yurtta barınma hakkı elde etmesine rağmen birisi yerleşmemişse, bu durumdaki kişinin hakkı yedek olarak yerleşmiş kişiye geçer.

2013 2014 KYK Yurt Başvuruları ile ilgili sorularınızı bu başlık üzerinden bize sorabilirsiniz...

Yorumlar

  1. azuasdlkjasdkasjldkjalskdjaskjda

    YanıtlaSil
  2. başvurular ne zamana kadar sürmektedir

    YanıtlaSil
  3. açıktan müracaat yurt başvuruları ne zaman başlayacaktır?

    YanıtlaSil
  4. ben kykda kaliyordum ama çıktım yurttan dördüncü sınıfta tekrar yurda dönmek istiyorum bu mümkün mu

    YanıtlaSil
  5. Benim sıram geldi ama ben kyk ya gidemedim ben bir daha kyk ya başvuru yapabilirmiyim ara sınıf olarak

    YanıtlaSil
  6. ara sınıf olarak başvuru yapmak istiyorum yurt için ama başvuru formu açılmıyor 1 temmuzdan itibaren hergün denedim :( ne yapmam lazım acil yardım !!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder