2014 Yerel Seçimleri Hepimize Hayırlı Sonuçlar Versin

Bildiğiniz gibi ülkemiz şu günlerde büyük bir siyaset tartışmaları içerisine girmiş durumda. Yaklaşık 4 - 5 aydır süren bu tartışmaların temelinde ise seçim anketi diyalogları baş sırayı çekiyor. Seçimlere sadece 9 gün kaldığını varsayacak olursa eğer, bu türdeki sert tartışmaların ne kadar anlamsız olduğunu görebiliriz. 

2014 Yerel Seçimleri hem halkımız üzerinde oluşan sert kutuplaşmaların dağılması açısında, hem de siyasilerin seçim yarışında bulunmaları nedeniyle geliştirdikleri sert sözlerin bir nebze de olsa yumuşamasına nede olacaktır diye düşünüyoruz. Bu dönemde ortaya çıkan seçim anketleri ise tek başına sonuçların kesin bir veri halini bize verdiğini düşünmemiz oldukça komik olacaktır

ÇOK AZ KALDI

Ülke olarak 9 gün sonra birbirimize saygılı ve de hoş görülü bir biçimde, demokratik şartlarda, hile ve benzeri yasa dışı iddiaların bulunmadığı bir seçim atmosferinde girmek, uzun yıllar boyunca, halkımız için en gerekli olaylardan birisidir. Türkiye unutulmamalı ki ne ilk defa seçimlere giriyor, ne de bu seçimler son olacaktır. Önemli olan herkesin kimi destekliyorsa, kimi icraatları ve çalışmalarından dolayı kutluyorsa, ona olan sevgisini sandıkta özgürce verebilmesidir. Bakalım ilerleyen günlerde bu türdeki tartışmalar bizlere neleri gösterecek.

Artık sadece son 10 günümüz kaldı, bu son günlerde iste Ak Partili, ister CHP'li, isterse de MHP'li hiç fark emez, bütün seçmenlerimize büyük görevler düşüyor. Daha önce yaşanan sıkıntıların ve tartışmaların yaşanmaması dileğiyle 2014 yerel seçimleri'nin bütün ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Seçimlerden sonra ise seçim anketi firmalarının sonuçlarının doğruluğunu görmüş olacağız.

Yorumlar