2014 - 2015 KYK Burs Sonuçları Sorgulama Sayfası Burada

KYK Tarafından açıklanacak olan 2014 2015 KYK Burs Sonuçları için artık geri sayım başladı. Yüzbinlerce öğrencinin KYK'dan haber beklediği şu günlerde ise KYK halen konu ile ilgili bir açıklama yapmış değil. KYK'nın Aralık'ın ilk haftasında sonuçları açıklamasını bekliyorduk. Büyüz bir sürpriz olmazsa eğer önümüzdeki bir iki gün içerisinde KYK Burs Sonuçları açıklanacak. 

KYK Sonuçları açıklandığı gün sitemiz üzerinden duyurulacaktır. Sonuçların açıklanması ile ilgili ise KYK'dan resmi bir açıklama gelmedi henüz. Büyük ihtimalle Aralık ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor. 2014 KYK Burs Sonuçları açıklandıktan sonra ise öğrenciler gerekli olan belgeleri teslim sürecine başlayacaklar. Öğrenciler bu süre zarfında izlemeleri gereken yol ise KYK'nın resmi web sayfası üzerinden açıklanmış durumda.

KYK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haberimizde de belirttiğimiz gibi KYK 2014 / 2015 Burs Sonuçları çok kısa bir süre sonra açıklanacak. Sonuçların açıklanması ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorsanız KYK'nın resmi web sayfasını ve sitemizi buradan takip edebilirsiniz. Bizler de 2015 KYK Burs Sonuçları açıklanır açıklanmaz sayfamız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden sizlere duyuracağız.

Yorumlar